Snygga handväskor till MC-turen

Du får plats med en hel del i både toppboxen på motorcykeln och den vanliga MC-ryggsäcken. Däremot kan det vara smidigt med en mindre väska där du kan lägga små tillbehör och ägodelar. Plånboken, mobilen, nycklar och kanske ett litet snack!

Här kommer det bästa tipset på snygga handväskor att ha med när du ska ut med hojen!

Italiensk stil på handväskor

Du kanske tycker att det låter lite märkligt att handväskor nämns i samband med motorcyklar, men faktum är att det inte alls är så konstigt. Tvärtom behöver du ofta en liten väska att ha tillhands när du ska ut på MC-tur. Det handlar så klart inte om trendiga handväskor med spännande och moderiktig design utan istället om en praktisk typ av miniväska. Här är bland annat den typ av väskor du ofta ser italienska män bära ett utmärkt alternativ. Smidiga små axelremsväskor med flera fack för förvaring av mindre objekt. Snygga väskor är numer även en manlig accessoar och inte bara något för kvinnor.

Tänk på materialet

Om tanken är att använda väskan när du åker motorcykel bör du också satsa på ett tåligt material. Det finns tekniska material som är vattentäta och praktiska på flera sätt. Tänk även på att välja en design som gör det möjligt att justera axelremmen i rätt storlek för din kroppshydda.